1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6

NBTC

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen is verantwoordelijk voor de marketing van Nederland in binnen- en buitenland en positioneert Nederlands als interessant land voor vakantie, zakelijke bijeenkomsten en congressen. In opdracht van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC), ontwikkelde Little Planet een serie van 16 gigapixelpanoramafoto's voor hun beeldbank. Deze beelden worden gebruikt in nationale en internationale communicatie die door het NBTC wordt geproduceerd.

Het onderwerp van deze fotografie zijn uitzichten over de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, gefotografeerd vanaf een hoog object.

De Rotterdamse Skyline

Waarom gigapixelfotografie?

De gigapixelfotografie kent een dermate groot formaat in hoogte en breedte, dat de inzet van deze fotografie erg veelzijdig is. De zeer hoge kwaliteit zorgt er voor dat er nauwelijks grenzen zijn aan de mogelijkheid tot het maken van uitsnedes uit de totale foto. Hierdoor kan de fotografie zeer veel worden ingezet, bij een breed spectrum aan onderwerpen. Ook kan de fotografie op grote formaten geprint worden zodat deze toepasbaar is op outdoor reclame en op posters.

Contact

Little Planet
Adrien Mildersstraat 84A
3022 NK Rotterdam

T +31(0)6 428 025 72

E roelof@littleplanet.nl

Connect with Little Planet on

Copyright 2017 Little Planet

Realisatie website: Hoppinger.com