1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Film & Animatie

De opdrachten van Little Planet zijn vaak onderdeel van grotere (internationale) projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling, kunst, cultuur en communicatie. Hierbij versmelt ons werk met aanpalende disciplines als film en video, artist impressions, 3D-animatie, muziek en virtual reality. Met deze disciplines, die Little Planet ook vanuit het eigen netwerk kan inzetten, kan ons basisproduct verder worden verrijkt zodat het nog beter bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Time-lapse fotografie

Een product dat Little Planet in eigen beheer aanbiedt is time-lapse fotografie, een techniek waarbij de beelden met grotere tussenpozen worden opgenomen dan waarin ze worden afgespeeld. Dit levert een versnelde film op, waardoor effecten zichtbaar worden gemaakt die normaal te traag zouden verlopen. Denk maar aan een film van twee minuten waarin je ziet hoe een complete flat wordt gebouwd. Vaak wordt deze techniek vanuit een vast standpunt toegepast.
Little Planet is gespecialiseerd in Motion-Controlled Time lapse, waarbij de camera tijdens opname stap voor stap van plaats verandert. Hierdoor wordt het uiterlijk van het shot vele malen dynamischer. Dit opent een heel nieuw scala aan communicatiemogelijkheden!

Contact

Little Planet
Adrien Mildersstraat 84A
3022 NK Rotterdam

T +31(0)6 428 025 72

E roelof@littleplanet.nl

Connect with Little Planet on

Copyright 2017 Little Planet

Realisatie website: Hoppinger.com