1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8


Luchtfotografie

Als partner in het Sky-Camera netwerk verzorgt Little Planet normale luchtfotografie in de hele provincie Zuid-Holland en de steden Utrecht en Amsterdam. Samen met een aantal andere luchtfotografen vormt Sky-Camera een landelijk dekkend netwerk dat tegen zeer scherpe tarieven luchtfoto's maakt en levert. Door dit netwerk is er een garantie wat betreft kwaliteit, zekerheid en prijs. Daarnaast zijn wij zeer goed in staat om landelijk dekkende projecten met een grote schaal uit te voeren.

De luchtfotografie van Little Planet wordt veelal gebruikt door projectontwikkelaars, overheidsinstellingen, waterschappen, architecten en visualisatie- en evenmentenbureau's die graag het overzicht willen krijgen over een bepaalde situatie en deze willen communiceren aan belanghebbenden.

Met de heliumballon maken wij luchtfoto's op iedere gewenste hoogte tot een grens van 100 meter boven het aardoppervlak. Als er op grotere hoogte gefotografeerd moet worden dan zal dit worden uitgevoerd met behulp van vliegtuig of helicopter.

Voor meer informatie over Sky-Camera: http://www.sky-camera.nl

Contact

Little Planet
Adrien Mildersstraat 84A
3022 NK Rotterdam

T +31(0)6 428 025 72

E roelof@littleplanet.nl

Connect with Little Planet on

Copyright 2017 Little Planet

Realisatie website: Hoppinger.com