1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Vastgoed en Projectontwikkeling

Little Planet werkt veel voor gemeenten, projectontwikkelaars en communicatiebureaus die de presentaties van hun ontwikkelplannen kwalitatief willen versterken. Voor hen produceren we luchtpanoramafotografie, al dan niet in combinatie met ingevoegde 3D-objecten. Vaak gaat het hier om een drietal doelen.

Zo kun je met deze vorm van fotografie zichtbaar maken hoe de toekomstige gebruiker de ruimte ervaart. Bijvoorbeeld door het uitzicht te laten zien van een bepaalde verdieping van een nog te bouwen woontoren. Little Planet brengt de camera met een heliumballon op de exacte hoogte waardoor het uitzicht rondom kan worden vastgelegd.

De tweede toepassing is om te laten zien hoe het nieuwe gebouw zich verhoudt tot de bestaande omgeving. Een enkele artist impression beantwoordt niet aan deze behoefte, daarvoor heb je referentiepunten met de echte werkelijkheid nodig. Panoramafotografie levert die.

Het derde doel dat kan worden bereikt is het tonen van de voortgang van de bouw met time-lapse fotografie. Deze voortgang kan zelfs worden doorgezet naar de toekomstige situatie door het inmonteren van 3D-beelden. 

Contact

Little Planet
Adrien Mildersstraat 84A
3022 NK Rotterdam

T +31(0)6 428 025 72

E roelof@littleplanet.nl

Connect with Little Planet on

Copyright 2017 Little Planet

Realisatie website: Hoppinger.com